Ξεκινούν αποχή διαρκείας οι ανταποκριτές του ΟΓΑ – Απειλούν και με ομαδικές παραιτήσεις

Σε αποχή διαρκείας από τα καθήκοντά τους προχωρούν οι ανταποκριτές του ΟΓΑ εφόσον μέχρι τις 31 Ιουλίου δεν έχει βρει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την αποζημίωσή τους. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, «στις αρχές Σεπτεμβρίου σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, θα κατατεθούν ομαδικές παραιτήσεις των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.».

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση ότι η δέσμευση του Διοικητή του Ο.Γ.Α. Ξενοφών Βεργίνη πως θα υπάρξει άμεσα αναπλήρωση της αυθαίρετης περικοπής στην αμέσως επόμενη πληρωμή (27 Ιουνίου 2014) δεν τηρήθηκε, καθώς «αντί αυτού, ο Ο.Γ.Α. προχώρησε την εν λόγω πληρωμή με την αιτιολογία της «πρόσθετης αμοιβής» που είχε ως αποτέλεσμα ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου να μην εγκρίνει την δαπάνη».

»Καλούμε άμεσα τη Διοίκηση του Ο.Γ.Α. να προχωρήσει στην επίλυση του προβλήματος γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Οργανισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι ανταποκριτής ΟΓΑ επιμελείται όλων των θεμάτων που αφορούν ασφαλισμένους του ΟΓΑ του Δήμου και εκδίδει βιβλιάρια υγείας και βεβαιώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που διέπει τους ασφαλισμένους αυτούς.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΑΠΟΧΗ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΓΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!