Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατασκηνώσεις παιδιών εργαζομένων σε δήμους (οδηγίες)

Οι εργαζόμενοι-ασφαλισμένοι στον πρώην Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. που ενδιαφέρονται για την συμμετοχή των παιδιών τους σε Κατασκήνωση, μπορούν από την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 να καταθέσουν την απαιτούμενη αίτηση ηλεκτρονικά, σε ενιαία πλατφόρμα του e-Ε.Φ.Κ.Α. για όλους τους εργαζόμενους-δικαιούχους οι οποίοι προβλέπονται στα Καταστατικά του Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωση της, η ΠΟΕ- ΟΤΑ και υπογραμμίζει:

Αρμόδιος φορέας είναι ο e-Ε.Φ.Κ.Α. και η Διεύθυνση Ασφάλισης Παροχών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.), ο οποίος καθόρισε τις προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων φιλοξενίας των παιδιών των ασφαλισμένων του Τομέα Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το έτος 2021.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι, τα παιδιά να ασφαλίζονται στον πρώην Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. και να έχουν ηλικία από έξη (6) έως και δέκα έξη (16) ετών. Προκειμένου να υποβάλλετε την αίτηση για το Πρόγραμμα των Κατασκηνώσεων θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία που περιγράφεται στην σελίδα του e-Ε.Φ.Κ.Α., χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxis net.

Ο Σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του e-Ε.Φ.Κ.Α. (www.efka.gov.gr).

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]