Χανιά: Καταλήψεις μόνο στο γραφείο προσωπικού, ανοίγουν οι παιδικοί

Tην απόφαση να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, που πλέον περιορίζονται μόνο σε καταλήψεις του γραφείου προσωπικού των δήμων, πήραν σήμερα, κατά τη διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης, οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Έτσι από αύριο οι δήμοι, μετά και τη σχετική δραματική έκκληση του δημάρχου, θα λειτουργούν κανονικά, ενώ από το απόγευμα έχει αρχίσει και η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Παράλληλα, αύριο θα λειτουργήσουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, ωστόσο οι γονείς θα πρέπει να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους των σταθμών, δεδομένου ότι για τη λειτουργία τους απαιτείται πρώτα να καθαριστούν οι χώροι και να γίνει η τροφοδοσία, καθώς σε αυτούς προσφέρεται φαγητό στα παιδιά.

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ, Σοφία Τζεκάκη, κάλεσε όσους εργαζόμενους επιθυμούν να συμμετάσχουν την Παρασκευή στην 3ωρη στάση εργασίας, που έχει προκηρύξει κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας η ΑΔΕΔΥ, και στο συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!