Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ -Προγράμματα Κοινωφελούς: Δόθηκε 8μηνη παράταση για 2.082 εργαζόμενους

Ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, με δήλωση του ενημερώνει ότι δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η 8μηνη παράταση του προγράμματος ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία που αφορά 2.082 θέσεις εργασίας σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Τοπικά Συντονιστικά Κέντρα Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης και προσωρινής υποδοχής, από το Υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Οι ωφελούμενοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους για 8 ακόμα μήνες. Η παράταση έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας, ανθρώπων που έχουν πληγεί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, καθώς και στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας και, ταυτόχρονα, μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην αντιμετώπιση των προσφύγων μέσω της βελτίωσης των υπηρεσιών πρώτης υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών.

Η παράταση αφορά και την ανανέωση των συμβάσεων 29 ανθρώπων που προσέφεραν υπηρεσίες στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στο LM Μυρσίνης Λεχαινών».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!