«Βουνά» τα σκουπίδια στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Λόφους σχηματίζουν τα σκουπίδια σε αρκετούς δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των κινητοποιήσεων την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση. Οι εργαζόμενοι στους δήμους και σήμερα θα συμμετέχουν στη στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη της απογευματινής βάρδιας, διαμαρτυρόμενοι για τις διατάξεις του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Εξάλλου, στα δημαρχεία συνεχίζονται οι καταλήψεις, ενώ δεν λειτουργούν αρκετοί παιδικοί σταθμοί και Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Υπό κατάληψη παραμένει και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην περιοχή του Φοίνικα.

Πάντως, οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΜΚ), που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη, να αποφασίσει αναστολή όλων των υπηρεσιών στους δήμους, πλην των παιδικών σταθμών και της καθαριότητας ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα στους δημότες.

 

Διαβάστε επίσης:
Λουκέτο σε όλα τα ΚΕΠ της Αθήνας

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!