Την Τετάρτη το 35ο Τακτικό Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Ανακοίνωση έβγαλε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ σχετικά με το 35ο Τακτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιήσει από τις 27 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

«Σας γνωστοποιούμε ότι από την Τετάρτη, 27/11/2013 έως την Παρασκευή, 29/11/2013, πραγματοποιείται το 35ο Τακτικό Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Ξενοδοχείο NOVOTEL (Μιχ. Βόδα 4-6).

To Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πραγματοποιείται σε μια συγκυρία που:
1. Οι αντοχές της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας, από την οικονομική κρίση και τις ασκούμενες πολιτικές, εξακολουθούν να δοκιμάζονται μπροστά στην αναλγησία όλων εκείνων που επιμένουν να αναπαράγουν την ίδια αντικοινωνική και αδιέξοδη μνημονιακή πολιτική
2. Η «επίθεση», που προωθείται σε εφαρμογή του μνημονίου, από την Κυβέρνηση και την Τρόικα, σε βάρος του Δημοσίου συνολικά και των Δημοσίων Υπαλλήλων ειδικότερα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη (διαθεσιμότητα-κινητικότητα – απολύσεις, καταργήσεις – συγχωνεύσεις δομών του Δημοσίου, κατάργηση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών).

Το Συνέδριο αρχίζει τις πολιτικοσυνδικαλιστικές του εργασίες με τις εισηγήσεις της Απερχόμενης Διοίκησης την Τετάρτη 27/11/2013 και ώρα 13.00.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, 35Ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!