Θεσ/νικη-Δεδουλευμένα συμβασιούχων: Στάση εργασίας & συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ

Στάση εργασίας σήμερα,  ΤΡΙΤΗ  7  ΜΑΡΤΙΟΥ  2017,  από τις 11:00πμ  ως τη λήξη του ωραρίου  και συγκέντρωση  στις 12:00  στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκη, κήρυξε ο Σύλλογος  Εργαζομένων ΟΤΑ & Δημοτ. Επιχειρήσεων Ν. Θεσ/νίκης  καταγγέλλοντας «την μη πληρωμή  δεδουλευμένων των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα  σε αρκετούς Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης (Δ. Θεσσαλονίκης,  Κορδελιού-Ευόσμου,  Δέλτα,  Ωραιοκάστρου,  Αμπελοκήπων-Μενεμένης).»

«Παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης ότι η δεύτερη τροπολογία θα έλυνε το πρόβλημα των πληρωμών,  αυτό δεν υλοποιήθηκε  στην πράξη.  Μάλιστα,  σε  συνάντηση που είχε ο Σύλλογός μας  με τον κ.Βερναρδάκη,  διατυπώσαμε τις επιφυλάξεις μας για το αν θα υπάρξει επίλυση προς όφελος των εργαζομένων.  Ουσιαστικά οι εργαζόμενοι έχουν γίνει «μπαλάκι» μεταξύ κυβέρνησης και Παρέδρων,  οι  οποίοι για να μην υπογράψουν εντάλματα πληρωμής,  επικαλούνται το Προεδρικό Διάταγμα,  το Σύνταγμα,  μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Και προσθετει: «Τέρμα πια σ’ αυτή την κοροϊδία,  ο αγώνας των συμβασιούχων μας αφορά όλους.  Ενιαία,  μόνιμοι,  Αορίστου χρόνου και συμβασιούχοι,  θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη για το δικαίωμά  μας στη δουλειά.  Σήμερα στο στόχαστρο μπαίνουν οι συμβασιούχοι,  θα πάρουν σειρά οι μόνιμοι και οι Αορίστου  μέσα από την αξιολόγηση Δομών και εργαζομένων.»

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

ΑΜΕΣΗ  ΠΛΗΡΩΜΗ  ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ   ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΚΑΜΜΙΑ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΣΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΥΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ  ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΔΣΑ ΚΑΙ Δ.ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΟΛΟΙ  ΣΤΗ  ΣΤΑΣΗ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΗ  ΤΡΙΤΗ  7  ΜΑΡΤΙΟΥ  2017

ΟΛΟΙ ΣΤΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΣΤΙΣ  12:00 ΣΤΟ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Το Δ.Σ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!