Θεσσαλονίκη Χ 5 διαδηλώσεις σήμερα στην πόλη

Ούτε και η σημερινή πρόκειται να είναι μια ήσυχη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται, αφού είναι παραμονές 17 Νοέμβρη και θα πραγματοποιηθούν πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Πιο αναλυτικά:

  • στις 9:30, θα συγκεντρωθούν οι υπάλληλοι στο mετρό Θεσσαλονίκης στην Αγ. Σοφίας για να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις. Αν συγκεντρωθούν αρκετά άτομα θα πραγματοποιήσουν και πορεία.
  • στις 11:30, οι υπάλληλοι των ζαχαροπλαστείων Χατζή θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου και θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι το ζαχαροπλαστείο Χατζής, Βενιζέλου 50. Διαμαρτύρονται για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.
  • στις 14:00, Επιτροπή αλληλεγγύης θα διαμαρτυρηθεί μπροστά από το γερμανικό προξενείο για τους Τούρκους και Κούρδους αιχμαλώτους σε όλο τον κόσμο.
  • στις 17:00, στην περιοχή της λαχαναγοράς θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συγκέντρωση, απο γενικότερα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου. Θα ακολουθήσει πορεία.
  • στις 19:00, άλλη μια θερμή υποδοχή ετοιμάζουν οι Θεσσαλονίκεις στο Φούχτελ, αφού θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δήμο Ωραιοκάστρου ενάντια στη συνεργασία του δήμου με αντίστοιχο γερμανικό.

Με πληροφορίες από seleo.gr

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!