Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων

  • Απο stergios
  • 9 Φεβρουαρίου 2019 - 10:01
  • Comments Off

Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 7 Φλεβάρη, η σύσκεψη των σωματείων του δημοσίου, με θέμα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων και την αναθεώρηση του άρθρου 103 του Συντάγματος. Αποφασίσθηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση στην Αθήνα στις 12 Φλεβάρη με μαζική αντιπροσωπεία και η διοργάνωση συλλαλητηρίου την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη, στις 6.30 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Οι εργαζόμενοι που παραβρέθηκαν προέρχονταν από όλους τους χώρους του δημοσίου (σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, δήμους, δασαρχεία, άλλες δημόσιες υπηρεσίες).

Εισηγητικά μίλησε ο Γιάννης Κουρμούλης, μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικών ΑΠΘ. Ακολούθησαν τοποθετήσεις εκπροσώπων από όλους τους χώρους που μετέφεραν την εικόνα που επικρατεί και τη διάθεση των εργαζομένων για συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Μέσα από τη σύσκεψη αναδείχθηκε επιτροπή με σκοπό να οργανωθούν πιο αποτελεσματικά οι επόμενες πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!