Θεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη ο ΣΜΑ στο Φοίνικα

Σε κατάληψη του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην περιοχή του Φοίνικα, προχώρησαν από το πρωί οι εργαζόμενοι με αποτέλεσμα ελάχιστα απορριμματοφόρα να βγαίνουν στους δρόμους και να μαζεύουν σκουπίδια μόνο από λαϊκές αγορές, νοσοκομεία και χώρους που εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Για το λόγο αυτό απευθύνεται έκκληση στους δημότες να μην κατεβάσουν σκουπίδια στους δρόμους μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να μην υπάρξει έντονο πρόβλημα τις επόμενες ημέρες.

«Μέχρι χθες βράδυ η αποκομιδή των απορριμμάτων γινόταν κανονικά στο δήμο Θεσσαλονίκης. Το πρωί βγάλαμε κάποια οχήματα και ακολούθησε κατάληψη στο ΣΜΑ από εργαζόμενους. Η πόλη είναι σε καλή κατάσταση, όμως για να παραμείνει θα πρέπει να βοηθήσουν και οι δημότες», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς.

Εξάλλου, στα υπόλοιπα δημαρχεία του πολεοδομικού συγκροτήματος πραγματοποιούνται καταλήψεις μόνο στα γραφεία προσωπικού, ώστε να μην αποσταλούν καταστάσεις και στοιχεία με ονόματα υπαλλήλων στο υπουργείο Εσωτερικών.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!