Θεσ/νίκη: Καταλήψεις και σε ΚΕΠ, παιδικούς – Υπολειτουργεί το Δημόσιο

Με καταλήψεις σε παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και δημαρχεία συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στις διατάξεις του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Οι εργαζόμενοι μετά από συνελεύσεις αποφάσισαν να λειτουργήσει σήμερα ένα ΚΕΠ σε κάθε δήμο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ προχώρησαν σε καταλήψεις αρκετών παιδικών σταθμών, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να παρατηρείται στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι καταλήψεις στα δημαρχεία ενώ μετ’ εμποδίων γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων. Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει για το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η δίκη των τριών συλληφθέντων για τον προηλακισμό στο γερμανό πρόξενο στη διάρκεια της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Να σημειωθεί πως στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έχει προκηρύξει για σήμερα και η ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε επίσης:
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συμπαράσταση στους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης
«Μπλόκο» στη «λίστα Μανιτάκη» με καταλήψεις παντού
Αττική: 24ωρη απεργία τη Δευτέρα από το Συνδικάτο ΟΤΑ
Θεσσαλονίκη: Μπλακάουτ σε δήμους και δημόσιες υπηρεσίες
Υπάλληλοι Αιρετών Περιφερειών: Αγώνας έως την τελική νίκη
Υπάλληλοι Π. Δ. Ελλάδας: 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και καταλήψεις
Θεσ/νίκη: Νέα συγκέντρωση τη Δευτέρα για τους τρεις

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!