Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με διοριστέους 3Κ/2018 για επίλυση προβλημάτων

Με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, θα συναντηθούν διοριστέοι της προκήρυξης της 3Κ/2018, μετά από επιστολή και αίτημα τους. Υπενθυμίζουμε ότι οι διοριστέοι της 3Κ είχαν στείλει επιστολή στον υπουργό με την ζητούν νομοθετική ρύθμιση η οποία να εξαιρεί κατηγορίες διοριστέων της προκήρυξης 3κ/2018 από την υποχρέωση να έχουν σε ισχύ ιδιότητες για ειδικές κατηγορίες θέσεων κατά το διορισμό τους, τις οποίες έχουν απώλεσει μετά την αργοπορημένη έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων. 

Ειδικότερα στην ανακοίνωση τους με την οποία γνωστοποιούν την συνάντηση, σημειώνουν:

«Ο Αξιότιμος Υπουργός Εσωτερικών Κος Τάκης Θεοδωρικάκος μας έκανε την τιμή και απάντησε θετικά στο αίτημά μας.

Την Τρίτη 23 Ιουλίου θα δεχτεί εκπροσώπους της ομάδας μας, να αναλύσουν την αδικία που πρόκειται να υποστούν οι διοριστέοι των ειδικών κατηγοριών αν δεν πραγματοποιήσουν νομοθετική ρύθμιση και τα προβλήματα που δημιουργούν αρκετά γραφεία προσωπικού δυσκολεύοντας την κατάθεση δικαιολογητικών, παραβλέποντας τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ευχόμαστε τη δικαίωση των διοριστέων των ειδικών κατηγοριών και τους διορισμούς όλων με την αντιμετώπιση που τους αξίζει έχοντας πετύχει με αξιοκρατικά κριτήρια».

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ΥΠΕΣ, ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ 3Κ/2018


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!