Τ.Θεοδωρικάκος: Δεν κινδυνεύουν οι θέσεις των εργαζομένων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε, σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο της συνάντηση τους, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων πως οποιαδήποτε αλλαγή γίνει στις αρμοδιότητες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων δεν θέτει σε κίνδυνο την εργασία τους.

Ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ότι τις επόμενες ημέρες θα συσταθεί νομοπαρασκευαστική επιτροπή για το ζήτημα των αρμοδιοτήτων μεταξύ Κεντρικής Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού. Ζήτησε την ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων στη διαμόρφωση του νέου αυτού νόμου.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις έθεσε στον κ. Θεοδωρικάκο μια σειρά ζητημάτων που αφορά στη λειτουργία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!