Σύσκεψη εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα

Με συμμετοχή εργαζομένων από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους δήμους της Θεσσαλονίκης, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το HOT SPOT Διαβατών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η σύσκεψη που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, με στόχο την οργάνωση του αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε η συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα και η οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων μέσα στο Νοέμβρη.

Η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «τα προγράμματα αυτά αποτελούν κεντρική πολιτική επιλογή της ΕΕ και των κυβερνήσεων, που πίνουν νερό στο όνομά της, για την ανακύκλωση της ανεργίας και το χτύπημα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας».

Και τόνισε ότι «κόντρα σε αυτές τις πολιτικές, που πρόθυμα φυσικά εφαρμόζει και η κυβέρνηση της ΝΔ εμείς επιμένουμε να διεκδικούμε μόνιμη δουλειά με δικαιώματα». Και προέτρεψε τους εργαζόμενους να μεταφέρουν το κάλεσμα σε κάθε συνάδελφό τους στην κοινωφελή εργασία, να μετατρέψει την οργή και την αγανάκτηση, σε οργανωμένο αγώνα για εργασία και ζωή με δικαιώματα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!