ΣΥΠΑ: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, κάνει γωνστό πως «στηρίζει τις κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών που οργανώνει η Ομοσπονδία τους (ΟΕΝΓΕ), με στάση εργασίας και διαμαρτυρία στις 11/12  στην Αίγλη Ζαππείου, ενάντια στην υποταγή της δημόσιας υγείας στην άγρια κερδοσκοπία με όχημα τις ΣΔΙΤ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών που οργανώνει η Ομοσπονδία τους (ΟΕΝΓΕ), με στάση εργασίας και διαμαρτυρία στις 11/12  στην Αίγλη Ζαππείου, ενάντια στην υποταγή της δημόσιας υγείας στην άγρια κερδοσκοπία με όχημα τις ΣΔΙΤ.

Τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, που προωθεί η ηγεσία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με την φιέστα που ετοιμάζει την ημέρα αυτή στην Αίγλη Ζαππείου, υλοποιώντας τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την πλήρη υποταγή της δημόσιας υγείας στην άγρια κερδοσκοπία.

Στην  ημερίδα – φιέστα από την οποία θα παρελάσουν υπουργοί, περιφερειάρχες, businessman, τραπεζίτες, διευθύνοντες σύμβουλοι επιχειρήσεων, το «αγλάισμα» των πανεπιστημιακών καθηγητών και των διευθυντών του ΕΣΥ, θα επιχειρήσουν για λογαριασμό της κυβέρνησης και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, να ντύσουν με επιστημονικό μανδύα τις αντιδραστικές αλλαγές, να εξωραΐσουν τις ΣΔΙΤ και να μας πείσουν για τα οφέλη και την αναγκαιότητά τους.

Στεκόμαστε από τη μεριά των εργαζομένων και όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας για μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για το δικαίωμα του λαού σε υψηλού επιπέδου σύγχρονες, απολύτως δωρεάν υπηρεσίες υγείας. 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΠΑ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΩΝ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]