ΣΥΠΑ σε υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: «Δώστε παράταση ισχύος αδειών και διοικητικών αποφάσεων»

Έκκληση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να δώσει παράταση ισχύος σε άδειες και δημόσια έγγραφα των πολιτών που απαιτούν γνωματεύσεις και διοικητικές πράξεις των υπηρεσιών των Περιφερειών ή αναστολή προθεσμιών, κάνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής. Το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης, στους Περιφερειάρχες της χώρας και την ΕΝΠΕ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΠΑ:

Είναι απαράδεκτο την ώρα που από παντού ακούγεται η προτροπή #menoume spiti, να μην λύνονται τόσες μέρες, εν μέσω εξέλιξης της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητήματα που αφορούν διάφορες κατηγορίες πολιτών με παράταση ισχύος αδειών κλπ δημόσιων εγγράφων των πολιτών, που απαιτούν γνωματεύσεις και διοικητικές πράξεις των υπηρεσιών των Περιφερειών ή αναστολή προθεσμιών.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και αρμοδιότητες του Υπουργείου σας, που σχετίζονται με άδειες οδήγησης γεωργικών μηχανημάτων, τρακτέρ, βαμβα/κης μηχανής, θεριζ/κης μηχανής κλπ), είτε αφορούν έκδοση, είτε ανανέωση και αντικατάσταση, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τον  αγροτικό εξηλεκτρισμό.

Αγρότες σαν να μην τους φτάνουν όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν αναγκάζονται να προστρέχουν στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειών και να αγωνιούν πως θα λυθούν αυτά τα ζητήματα.

Είναι αναγκαίο προκειμένου να διευκολυνθούν οι συγκεκριμένοι πολίτες να εκδώσετε αμέσως Αποφάσεις με τις οποίες θα παρατείνεται η ισχύς αδειών, θα αναστέλλονται διαδικασίες εξετάσεων, διακοπές ηλεκτροδοτήσεων κλπ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΠΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΔΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!