ΣΥΠΑ: Σε σύσκεψη καλεί όλους τους συμβασιούχους στις 30/7

Εργαζόμενοι Περιφέρειας Αττικής: Από λίστες υπουργών & "κολλητών" οι προσλήψεις Πατούλη

Σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των συμβασιούχων των Περιφερειακών Ενοτήτων διοργανώνει ο ΣΥΠΑ την Πέμπτη 30 -07-2020 και ώρα 12:00 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου NOVOTEL.

Ειδικότερα ο ΣΥΠΑ ανακοινώνει ότι:

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούμε σε σύσκεψη όλους τους συμβασιούχους συναδέλφους, που εργάζονται στις υπηρεσίες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, προκειμένου να γίνει συζήτηση για εργασιακά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Ως γνωστόν, στην Περιφέρεια Αττικής η υποστελέχωση είναι μεγάλη, με το 40% των προβλεπόμενων οργανικών θέσεων να παραμένουν κενές!!!

Στην κατεύθυνση αυτή οι ελαστικές σχέσεις εργασίας δίνουν και παίρνουν… Συμβάσεις 8μηνες, 4μηνες, κοινωφελής εργασία κλπ.

Οι 224 συνάδελφοι ΙΔΟΧ που προσλήφθηκαν «για την κάλυψη κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών, λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού» καταδεικνύουν τα αναφερόμενα. Η σύμβαση τους «λύεται αυτοδικαίως μέχρι και τις 13/9/2020», όπως προβλέπεται στη σχετική ΠΝΠ. Αλήθεια, μπροστά στη νέα έξαρση του κορωνοϊού από Σεπτέμβρη, πώς δικαιολογείται η «αυτοδίκαιη» απόλυσή τους;

Οι εργαζόμενοι έχουμε χορτάσει από λόγια, έχουμε πείρα από τις υποσχέσεις των αιρετών στους ΟΤΑ,  που στα λόγια στηρίζουν τους εργαζομένους, αλλά στην πράξη εφαρμόζουν τις πολιτικές κατευθύνσεις των κυβερνήσεών τους και της Ε.Ε. για ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και ιδιωτικοποίηση των ΥπηρεσιώνΣυνεχίζουμε τον Αγώνα μας για:

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Η σύσκεψη θα γίνει την Πέμπτη 30 -07-2020 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου NOVOTEL (Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα) και ώρα 12.00, με τήρηση των μέτρων ασφαλείας (αποστάσεις, χρήση μάσκας κλπ).

Ζητάμε τόσο από την Περιφερειακή Αρχή (Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες) όσο και από τους προϊστάμενους των Διευθύνσεων, να διευκολύνουν τους συναδέλφους για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΠΑ, ΣΥΣΚΕΨΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!