ΣΥΠΑ: Οι σχεδιασμοί της Περιφερειακής Αρχής δεν πέρασαν

ΣΥΠΑ: Οι σχεδιασμοί της Περιφερειακής Αρχής δεν πέρασαν

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «κατακεραυνώνει» την Περιφερειακή Αρχή καταγράφοντας ότι οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ», και όπως σχολιάζει στον τίτλο της ανακοίνωσης «το 70% ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ…»

Αναλυτικά:

“Χαιρετίζουμε τους 1.413 συναδέλφους, που παρά τις πιέσεις, τις απειλές, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, παρά τα βολέματα και τις «υποσχετικές» συσπειρώθηκαν στο Σωματείο και έδωσαν για άλλη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης στις συλλογικές αποφάσεις.

Αποδείξανε με την στάση τους ότι εργοδοτικό ψηφοδέλτιο δεν έχει θέση στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στη Περιφέρεια Αττικής. Έτρεχε μόνο του και βγήκε δεύτερο…

Οι εργαζόμενοι τους γύρισαν την πλάτη, είπαν όχι στην ηλεκτρονική ψηφοφορία. Οι σχεδιασμοί της Περιφερειακής Αρχής δεν πέρασαν…

Έπεσε στο καλάθι των αχρήστων όλη η επιχειρηματολογία για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, περί αδιάβλητου, περί καθολικής συμμετοχής των εργαζομένων κλπ.

Αλήθεια κ. Πατούλη πέστε μας η συμμετοχή μόνο του ψηφοδελτίου που φτιάξατε και μόνο του 29% των εργαζομένων στις εκλογές τις νομιμοποιούν;

Νομιμοποιείστε να απέχετε από το Περιφερειακό Συμβούλιο της 15ης Ιουνίου προκειμένου να μην υπάρχει απαρτία για να μην συζητηθεί το αίτημα των εργαζομένων για ανάκληση της απόφασης σας για ηλεκτρονικές εκλογές;

Το σίγουρο είναι ότι στη συνείδηση των εργαζομένων δεν νομιμοποιείται η διαδικασία και τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, δεν νομιμοποιούνται οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα τους.

Γι αυτό και συνεχίζουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να δυναμώσουν οι αγωνιστικές μας διεκδικήσεις, για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι στην αντεργατική πολιτική, απέναντι σε κράτος και εργοδοσία.”

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΠΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]