ΣΥΠΑ: Νομική ενημέρωση για τη διεκδίκηση 13ου & 14ου μισθού

Την νομική ενημέρωση που παρείχε δικηγόρος σχετικά με τις διαδικασίες για τη διεκδίκηση του 13ου και 14ου μισθού, δημοσιοποίησε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του, σημειώνει:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προσπαθεί να σας ενημερώνει πάντα με υπευθυνότητα για όλα τα ζητήματα.

Σε αυτή την κατεύθυνση προτού βγάλουμε μια ανακοίνωση διερευνούμε όλες τις πλευρές, συμβουλευόμαστε αρμοδίους και ανταλλάσουμε απόψεις, πάντα με κριτήριο την συμφέρον των συναδέλφων, την εκπλήρωση των αιτημάτων τους.

Έτσι έγινε και για το ζήτημα των δικαστικών διεκδικήσεων 13ου & 14ου μισθού. Συμβουλευτήκαμε αξιόπιστους νομικούς προτού συντάξουμε τις σχετικές ανακοινώσεις με τίτλο «ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ «ΝΤΙΛΕΡ» ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ».

Επειδή όμως για την θέση μας γίνεται σπέκουλα και παραπληροφόρηση, σας στέλνουμε για ενημέρωση αυτούσια τη θέση του συνεργαζόμενου με το Σύλλογο δικηγόρου κ. Κων/νου Τσακίρη, θέση για την οποία έχουμε ενημερώσει αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Κ. ΤΣΑΚΙΡΗ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΠΑ, 13ΟΣ 14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!