ΣΥΠΑ: Χορήγηση βεβαιώσεων μελών για εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει σχετικά με τη χορήγηση Βεβαιώσεων στα μέλη της για την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, εξέδωσε ο ΣΥΠΑ στην οποία σημειώνει:

Με αφορμή το οικ. 258734/21-12-2018 έγγραφο της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού με θέμα «Εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας» και τα συνημμένα σχετικά Σχέδια Αποφάσεων Περιφερειάρχη, περί καθορισμού των δικαιούχων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας υπαλλήλων κάθε Δ/νσης, καθώς και τα νέα αιτήματα που καταφθάνουν στο Σύλλογο για χορήγηση ονομαστικής βεβαίωσης για τους υπαλλήλους κάθε Δ/νσης, σας ενημερώνουμε ότι :

Ο Σύλλογος έχει ήδη απαντήσει στα αιτήματα των υπηρεσιών (στις προηγούμενες εισηγήσεις τους), στην Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού (με κοινοποίηση και στον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας) με τα υπ’ αριθ. 304/6-11-2018 & 320/19-11-2018 έγγραφά του, τα οποία είναι συνολικά για όλους τους συναδέλφους, όλων των Δ/νσεων και τα έχει δημοσιοποιήσει σε όλους.

Παρόλα αυτά επειδή ακόμα δεν έχουν εκδοθεί οι πρώτες Αποφάσεις Περιφερειάρχη και υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα δεδομένα μερικών υπηρεσιών, εξαιτίας της εγγραφής νέων μελών στο Σύλλογο, ο Σύλλογος απέστειλε και νέο επικαιροποιημένο έγγραφο ως συνολική απάντηση για τη χορήγηση βεβαίωσης για όλους τους συναδέλφους, όλων των Δ/νσεων.

Το έγγραφο αυτό, το οποίο και σας δημοσιοποιούμε έχει αριθμό 1/3-1-2019. Τον αριθμό αυτό μπορούν να χρησιμοποιούν οι προϊστάμενοι ως αριθμό πρωτοκόλλου χορήγησης βεβαίωσης από τον Σύλλογο, στα Σχέδια των Αποφάσεων Περιφερειάρχη.

Επειδή είναι φυσικό και αναμενόμενο να διαφοροποιούνται δεδομένα στο διηνεκές (λόγω εγγραφής νέων μελών στο Σύλλογο, μετάταξης ή διορισμού νέων υπαλλήλων στην Περιφέρεια Αττικής κλπ) και προκειμένου να εφαρμόζονται χωρίς καθυστερήσεις οι Συλλογικές Συμβάσεις και να αντιμετωπίζεται με εύκολο τρόπο η όλη διαδικασία, θεωρούμε αναγκαίο οι συνάδελφοι, που θα πρέπει να «προστεθούν» σε μια Απόφαση, προκειμένου να τροποποιηθεί, να απευθύνονται στο Σύλλογο ζητώντας ονομαστική χορήγηση βεβαίωσης ότι είναι μέλη.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΠΑ, ΣΣΕ, ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΜΕΛΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!