ΣΥΠΑ: Άκυρες οι «μετακινήσεις» υπαλλήλων εξαιτίας των εκλογών

«Άκυρες» χαρακτηρίζει τις μετακινήσεις προσωπικού επέβαλλε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Πειραιά και Νήσων, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου και σε ανακοίνωση του, σημειώνει:

«Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν μπορεί να γίνουν υπηρεσιακές μεταβολές (πράξεις μετακίνησης, απόσπασης, μετάταξης, ένταξης, επιλογής και τοποθέτησης προϊσταμένων κλπ) το χρονικό διάστημα του ενός μηνός που προηγείται της ημερομηνίας διεξαγωγής των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων.

Γι’ αυτό θεωρούμε άκυρες τις «μετακινήσεις», που επέβαλλε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Πειραιά και Νήσων με το αριθ. πρωτ. 231570/28-5-2019 έγγραφό του (συνημμένο).

Ταυτόχρονα θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε ότι η επίλυση των όποιων προβλημάτων και δυσκολιών στις υπηρεσίες μας, προκειμένου να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία τους, απαιτεί την ύπαρξη κλίματος συνεννόησης και «συναδελφικότητας».

Μετά τα παραπάνω ζητάμε την άμεση παρέμβαση και ακύρωση των συγκεκριμένων μετακινήσεων.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΠΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!