Συντονιστικό συμβασιούχων ΟΤΑ: Διαδηλώνουμε φορώντας τα κίτρινα γιλέκα

«Η αξιοπρέπεια στη ζωή και τη δουλειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ και προσθέτει:

«Κανένας εργαζόμενος μόνος του. Η δύναμη ειναι στους εργαζομένους που παράγουν τον πλούτο με τη δουλειά τους. Η ελπίδα βρισκεται στο συλλογικό αγώνα και την αλληλεγγύη. Σαν ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ κάνουμε γνωστό σε όλους ότι δεν είμαστε αλλά και ουδέποτε θα βρεθούμε κάτω από κομματική ομπρέλα!
Δυνατά, γερά, ενωτικά μέχρι τέλους για την νίκη!!
ΟΙ Αγώνες κερδίζονται όταν ανακαλύψουμε και πειστούμε Πως Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Μας Είναι μια ΔΥΝΑΜΗ και ΟΛΟΙ Μαζί μια ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. Συνάδελφοι τώρα θα πρέπει να διαλέξουν όλοι στρατόπεδο.
Ή με την σταθερή και μόνιμη δουλειά, με την στελέχωση των υπηρεσιών για αρτιότερες παροχές υπηρεσιών προς τους δημότες, με ξεκάθαρο δημόσιο χαρακτήρα, ή με τις επιλογές της αναλώσιμης εργασίας, της ομηρίας των εν δυνάμει ψηφοφόρων και τελικά των ιδιωτικοποιήσεων των υπηρεσιών .
Ζητάμε σαφέστατη θέση ώστε να παραμείνουν στην δουλειά όλοι οι συνάδελφοί μας συμβασιούχοι,και να επιστρεψουν οσοι εφυγαν , μετατρέποντας τις σχέσεις εργασίας τους σε αορίστου ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά ο θεσμός των συμβασιούχων.Ξεκάθαρη Θέση από τις δημοτικές αρχές, από την ΚΕΔΕ και από την Κυβέρνηση.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ.
Καλούμε στις 14 Ιανουαριου 2019 στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Διαδηλώνουμε φορωντας τα κιτρινα γιλεκα για να σταματήσει η ομηρία των συμβασιούχων – παρατασιούχων και οποιασδηποτε συλλογικής σύμβασης που κρατάει δέσμιους και φτιάχνει νεους πελατιακους σκοπούς σε αυτήν την χώρα! Άμεση μετατροπή των συμβάσεων μας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου! Καλουμε όλους τους συμβασιούχους όχι για να αποχαιρετιστούμε αλλά για να προβληματιστούμε,να πεισμώσουμε, να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και τελικά να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας.Μοναδικός σύμμαχός μας σε ότι κάνουμε: η ενότητα, η αλληλεγγύη, η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!