Συνέδριο ΓΣΕΕ: Ξεκίνησε με την προστασία των ΜΑΤ -ΑΔΕΔΥ: «Παρωδία»

Υπό την προστασία των ΜΑΤ και συγκεντρωμένους από δεκάδες Σωματεία και Ομοσπονδίες, εργαζόμενους, συνταξιούχους αλλά και φοιτητές μπροστά στο ξενοδοχείο στο Καβούρι, ξεκίνησε το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, το οποίο χαρακτηρίζεται ως παρωδία.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση της την περασμένη Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ επιτέθηκε στην ΓΣΕΕ, τονίζοντας ότι «για ακόμα μια φορά, η ηγετική ομάδα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας επιβεβαίωσε τον αντεργατικό της ρόλο. Ανακοίνωσε συνέδριο παρωδία για τις 25 Φλεβάρη!», προστίθεται στην ανακοίνωση.  «Απαιτούμε να γίνει γνήσιο συνέδριο, με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ, που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και να αποφασίσουν με δημοκρατικές διαδικασίες», σημειώνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη. Όπως διευκρινίζει, «δεν έχει καμία δουλειά να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος».

Να σημειωθεί ότι για μπει κανείς στο ξενοδοχείο υπάρχει πολλαπλός αστυνομικός έλεγχος!

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΜΑΤ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΠΑΡΩΔΙΑ, ΚΑΒΟΥΡΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!