Συνδικάτο ΟΤΑ κατά Δ.Αθηναίων: Κλίμα τρομοκρατίας στους εργαζομένους της Κοινωφελούς

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, με ανακοίνωση του, καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αθηναίων και διάφορα συνδικαλιστικά στελέχη που προέχονται από τον κυβερνών κόμμα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν εμπόδια στην απεργία στις 6 του Μάη, χτυπώντας τους συναδέλφους στην Κοινωφελή Εργασία.

Ειδικότερα σημειώνει ότι: «Αντί να τους εγγράφουν στα σωματεία για να οργανώσουν από κοινού τον αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία, παίρνουν το ρόλο της κυβέρνησης και των αφεντικών και προσπαθούν να χτυπήσουν την απεργία. Αλλά πως να μην υπονομεύουν την απεργία όταν δεν παίρνουν ούτε αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία στα σωματεία που έχουν την πλειοψηφία.

Για να το επιτύχουν ξέθαψαν όλες τις βρώμικες μεθόδους του παρελθόντος. Τους δηλώνουν ότι δεν καλύπτονται να απεργήσουν, ότι θα βγουν «αδικαιολογήτως απών» με άγνωστες συνέπειες κ.λ.π. Τους προειδοποιούμε να σταματήσουν εδώ κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των συναδέλφων. Οι συνάδελφοι καλύπτονται και η ηγεσία του δήμου της Αθήνας αλλά και οι «συνδικαλισταράδες» – φερέφωνα της κυβέρνησης και της διοίκησης του δήμου το ξέρουν πολύ καλά.

Στις 6 του Μάη θα βουλιάξει η Αθήνα, ο Πειραιάς και οι υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας από απεργούς. Οι συνάδελφοι κοινωφελήτες θα είναι στο Σύνταγμα με το πανό τους να διεκδικήσουν την ζωή και την εργασία με δικαιώματα που τους κλέβουν όλοι αυτοί παρέα. Και τότε να δούμε σε ποια τρύπα θα κρυφτούν τα τσιράκια των εργοδοτών, οι οσφυοκάμπτες των εφοπλιστών, των βιομηχάνων και των τραπεζιτών.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στους δήμους και τη Περιφέρεια με οποιαδήποτε σχέση εργασίας να μην φοβηθούν, να μην τρομοκρατηθούν αλλά να περάσουν στην αντεπίθεση. Να καταγγείλουν άμεσα στα τηλέφωνα του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησής τους από τις δημοτικές αρχές και τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό. Στις 6 του Μάη να νερώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς. Δεν κάνουμε πίσω από τις διεκδικήσεις μας και τα αιτήματα μας. Δεν θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα. Η εργατική τάξη ότι έχει κατακτήσει, τα κατέκτησε με την οργάνωση της και τους αγώνες της.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ με βάση το καταστατικό του αρ. 32 παρ.2 καλύπτει το σύνολο των εργαζομένων στους δήμους και τη Περιφέρεια είτε είναι μέλη, είτε δεν είναι».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]