Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Σύσκεψη για την κλιμάκωση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο

Σύσκεψη για την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο διοργανώνει στις 14 Ιουνίου το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, στην Πανεργατική απεργία, στους δήμους και την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και στην απεργιακή συγκέντρωση, με το μπλοκ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ, να καταγράφει τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης. Με την μαζική συμμετοχή μας, τον αγώνα μας μπορούμε να βάλουμε εμπόδια στους σχεδιασμούς και τη πολιτική της κυβέρνησης.

Εδώ και τώρα να το πάρουν πίσω!!!

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ αναλαμβάνει τη πρωτοβουλία και καλεί σε σύσκεψη τα Διοικητικά Συμβούλια των δήμων, συνδικαλιστές αλλά και εργαζόμενους τη Δευτέρα 14 του Ιούνη στις 7 το απόγευμα στην αυλή του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στην Ηλιούπολη (Χρυσάφη 10) για να κουβεντιάσουμε για την οργάνωση και την κλιμάκωση του αγώνα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]