Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Στάση εργασίας στις 25 Φεβρουαρίου

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τρίτη 25 του Φλεβάρη από την έναρξη του ωραρίου έως τις 12:00 μ.μ. για όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και τη περιφέρεια ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση στις 08:00 το πρωί στο Καβούρι Αττικής εκεί που έχει εξαγγελθεί το «συνέδριο» της ΓΣΕΕ.

Η συνδικαλιστική μαφία όπως αποκαλούν οι εργαζόμενοι την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα συνέδριο παρωδία. Ένα συνέδριο με διαδικασίες fast track μακριά και έξω από τα προβλήματα των εργαζομένων.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι αυτή η πλειοψηφία μόνο συνέδριο δε θέλει να γίνει. Ένα πράγμα μόνο τους ενδιαφέρει, πως θα νομιμοποιήσουν τα όργια και τη νοθεία τους προκειμένου να στρογγυλοκαθίσουν και πάλι στις καρέκλες τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εργοδοσία και στις κυβερνήσεις.

Παίρνουν και τα μέτρα τους για να εξασφαλίσουν τους σχεδιασμούς τους. Οι ίδιοι ανήγγειλαν ότι αυτή η παρωδία θα εποπτεύεται από τον πρωθυπουργό , τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου , τον υπουργό προστασίας του πολίτη και παρουσία αστυνομικής δύναμης. Με βία, νοθεία, καταστολή και τρομοκρατία δε γίνεται συνέδριο για τα συμφέροντα των εργατών.  Απέναντι σε αυτή την κατάσταση οι εργαζόμενοι δεν πρέπει και δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν πρέπει να ανεχτούμε να κάνουν κουμάντο στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο οι ίδιοι οι εργοδότες και οι νόθοι εκλεγμένοι».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!