Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Προκήρυξη στάσης εργασίας στις 15 Φλεβάρη

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Όλες και όλοι στη στάση εργασίας την Πέμπτη 15 Φλεβάρη από τις 11πμ μέχρι την λήξη της βάρδιας και στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 12μμ μπροστά από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Και προσθέτει τα εξής:

“Πριν από μια εβδομάδα δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη για 8.166 μόνιμες θέσεις εργασίας στην καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό των δήμων. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σταθερά στο πλευρό όλων των συνάδελφων συμβασιούχων παλεύει για την κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας, μάχεται για το δίκαιο αίτημα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλους τους συμβασιούχους την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ από τις 11πμ μέχρι το τέλος της βάρδιας και παράσταση διαμαρτυρίας στις 12μμ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θα βοηθήσει τους συναδέλφους και στην συμπλήρωση των αιτήσεων τους με εξειδικευμένη ομάδα.

Στους Δήμους η έλλειψη προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες τσακίζει κόκαλα. Δεκάδες τομείς έχουν ιδιωτικοποιηθεί σε αγαστή συνεργασία κυβέρνησης, Δημάρχων και εργοδοτικών σωματείων. Οι ανάγκες δεν καλύπτονται από τις προσλήψεις αυτές. Χρειάζονται τόσες και άλλες τόσες σε όλες τις υπηρεσίες.

Οι συνάδελφοι ξέρουν ότι μόνο με τον αγώνα τους μπορούν δικαιωθούν. Έχουν να αντιπαλέψουν θηρία: την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τις δημοτικές αρχές, τα αρπακτικά που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια, που καλλιεργούν τον εφησυχασμό. Τώρα η κυβέρνηση καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό. Τους βάζουν απέναντι στους ανέργους. Η απάντηση είναι μια. Όλοι μαζί αντιδρούμε στην πολιτική μοιράσματος της φτώχειας, φύγε εσύ – έλα εσύ. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όλοι μαζί στο δρόμο του αγώνα!

Απαιτούμε:

Καμιά απόλυση συμβασιούχου!

Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου!

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες  των Δήμων!”

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]