Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δ. Αγίων Αναργύρων

Αντιπροσωπεία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αγίων Αναργύρων πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων προκειμένου, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «να καταγγελθεί η τρομοκρατία που προσπαθεί να ασκήσει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στους εργαζόμενους αλλά και στη διοίκηση του σωματείου».

Αναλυτικά:

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Δήμαρχο απαιτήσαμε να καταγγείλει την απαράδεκτη και χυδαία επίθεση, με εκφράσεις πεζοδρομίου,  του αντιδημάρχου, προς τη πρόεδρο του Σωματείου και γενική γραμματέας του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ την ώρα που ενημέρωνε τους συναδέλφους για το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά την απαγόρευση των διαδηλώσεων.

Να σημειώσουμε ότι ο αντιδήμαρχος έχει κάνει αναφορά σε εργαζόμενο της υπηρεσίας πρασίνου επειδή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, «κάθονταν». Στην πραγματικότητα είχε νιώσει αδιαθεσία λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και της πάθησης που έχει. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιατρό Εργασίας, ο εργαζόμενος πρέπει άμεσα να αλλάξει ειδικότητα αλλά και θέση εργασίας.

Για όλα τα παραπάνω, ο Δήμαρχος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον αντιδήμαρχο όσο για την επίθεση προς την πρόεδρο, αποδίδοντας την  στην ένταση της στιγμής. Όσον αφορά την αναφορά δήλωσε ότι θα αποσυρθεί.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση του αντιδημάρχου. Είναι βαθιά  γελασμένος αν νομίζει ότι με τέτοιες συμπεριφορές οι εργαζόμενοι τρομοκρατούνται. Αντιθέτως, τέτοιες συμπεριφορές μας ατσαλώνουν ακόμα περισσότερο.

Καλούμε το Δήμαρχο πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα για τέτοιου είδους συμπεριφορές.  Σε κάθε περίπτωση φέρει την ευθύνη για τα στελέχη της διοίκησης του».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!