Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: «Παραμένουμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση»

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ χαιρετίζει όσους μαζικά συμμετείχαν στην σημερινή πανελλαδική δημοσιοϋπαλληλική απεργία βάζοντας τις ανάγκες των εργαζομένων.

«Τα μέλη του και τα στελέχη του από τα ξημερώματα βρέθηκαν στα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία δίνοντας μαχητική, δυναμική απάντηση κόντρα στον αυταρχισμό.

Η επίθεση της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα θα ενταθεί καθώς είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει πλήρως την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική.

Η αντεργατική πολιτική δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς τον αυταρχισμό και τη καταστολή. Μόλις τις τελευταίες μέρες, ασφαλίτης εντοπίστηκε στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, σήμερα ασφαλίτης τράβηξε όπλο σε ομάδα απεργιακής περιφρούρησης συνδικαλιστών οικοδόμων.

Συνεχίζουμε, χώρο το χώρο και  με μαζικές διαδικασίες ενημερώνουμε όλους τους εργαζόμενους, οργανώνουμε την πάλη μας, παραμένουμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!