Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Κανένας αντιδήμαρχος δεν μπορεί να χυδαιολογεί απέναντι στους εργαζόμενους

Την καταδίκη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού που επιτέθηκε χυδαία στην Γενική Γραμματέα του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, επικροτεί με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο.

Ειδικότερα:

Μετά από παρέμβαση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕ ΟΤΑ και το πλήθος των ψηφισμάτων από Σωματεία του κλάδου που κατατέθηκαν, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού καταδίκασε τη χυδαία λεκτική επίθεση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας απέναντι στην Γενική Γραμματέα του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.

Συγκεκριμένα το σύνολο όλων των δημοτικών παρατάξεων υπερψήφισε την εισήγηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και καταδίκασε την χυδαία, λεκτική επίθεση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας με μοναδική παρασπονδία τον Δήμαρχο και τη παράταξη του που προσπάθησαν να πείσουν το σώμα ότι ήταν μια άτυχη στιγμή. Όμως τα γεγονότα ήρθαν να διαψεύσουν και το Δήμαρχο και τη παράταξη του αφού το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν ήταν το μοναδικό, παρόμοια περιστατικά υπήρχαν και στο παρελθόν.

Και από αυτό το περιστατικό καταλαβαίνουμε ότι η ένταση της επίθεσης από τη μεριά της κυβέρνησης και των δημάρχων το επόμενο διάστημα θα ενταθεί. Η ύπαρξη ενός μαχητικού σωματείου που συσπειρώνει τους εργαζόμενους, μάχεται για τα συμφέροντα τους, τους βάζει εμπόδια στην υλοποίηση της βάρβαρης πολιτικής, τους ενοχλεί και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να το υπονομεύσουν.

Για ακόμα μια φορά καλούμε το Δήμαρχο των Αγίων Αναργύρων Καματερού να πάρει μέτρα. Κανένας Αντιδήμαρχος και για κανέναν λόγο δεν μπορεί να βρίζει και να χυδαιολογεί απέναντι στους εργαζόμενους γιατί δεν του κάνουν «τα χατίρια».

Καλούμε και όλους του συναδέλφους να πλαισιώσουν ακόμα περισσότερο το σωματείο τους που αποτελεί την μόνη λύση απέναντι στην πολιτική τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!