Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας: Κάλεσμα σε κινητοποίηση

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας καλεί τους εργαζόμενους στους Δήμους της Μαγνησίας  να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη  στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

“Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας καταδικάζει τη ΓΣΕΕ και τα στελέχη της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ που με μεθόδους συνδικαλιστικής μαφίας εκβιάζουν και βάζουν εμπόδια στην απεργία που έχουν αποφασίσει για τις 24 Σεπτέμβρη η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και δεκάδες άλλες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και πρωτοβάθμια σωματεία, κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο.

Δεν θα τους περάσει! Οι αποφάσεις των Συνδικάτων για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη πολλαπλασιάζονται, η δράση τους δυναμώνει. Η κυβέρνηση της ΝΔ και τα τσιράκια της στη ΓΣΕΕ θα πάρουν την απάντησή τους με την επιτυχία της απεργίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ”

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!