Συμβασιούχοι ΟΤΑ: Θα διαδηλώσουν με κίτρινα γιλέκα στην πλατεία Κλαυθμώνος

Το Συντονιστικό Συμβασιούχων ΟΤΑ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κίτρινα γιλέκα στην πλατεία Κλαυθμώνος την Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019 στις 12 μ.μ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αξιοπρέπεια στη ζωή και τη δουλειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Κανένας εργαζόμενος μόνος του. Η δύναμη ειναι στους εργαζομένους που παράγουν τον πλούτο με τη δουλειά τους. Η ελπίδα βρισκεται στο συλλογικό αγώνα και την αλληλεγγύη.Σαν ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ κάνουμε γνωστό σε όλους ότι δεν είμαστε αλλά και ουδέποτε θα βρεθούμε κάτω από κομματική ομπρέλα!

Όλοι μαζί στις 2 Ιανουαριου 2019 στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος διαδηλώνουμε φορωντας τα κιτρινα γιλεκα για να σταματήσει η ομηρία των συμβασιούχων – παρατασιούχων και οποιασδηποτε συλλογικής σύμβασης που κρατάει δέσμιους και φτιάχνει νεους πελατιακους σκοπούς σε αυτήν την χώρα! Άμεση μετατροπή των συμβάσεων μας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου!

Δυνατά, γερά, ενωτικά μέχρι τέλους για την νίκη!!!»

Δείτε το κάλεσμα μέσω facebook εδώ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΤΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΠΛΑΤΕΙ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!