Συμβασιούχοι: Νέα δεδομένα με τελεσίδικες αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών

Εφετείο Αθηνών: Η απόφαση μονιμοποίησης συμβασιούχων δήμου με προγράμματα ΟΑΕΔ (έγγραφο)

Αλλαγή δεδομένων για τους συμβασιούχους βλέπει πίσω από τις τρεις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών, που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, o  εργατολόγος που χειρίστηκε τις δύο από τις τρεις, κ. Χρήστος Νικολουτσόπουλος.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του στην aftodioikisi.gr για τις τρεις (ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ) δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου συμβασιούχοι οι οποίοι είχαν προσληφθεί με προγράμματα stage μεσω ΟΑΕΔ, ο κ. Νικολουτσόπουλος, τονίζει χαρακτηριστικά: «Οι τρεις αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών (Τμήματος Εργατικών Διαφορών) 552/2018, 121/2019 και 1488/2019 δημιουργούν ένα νέο ισχυρό προηγούμενο σε επίπεδο νομολογίας για τις υποθέσεις των συμβασιούχων. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι εργαζόμενοι με καθεστώς «ελαστικής απασχόλησης» υποδέχονται τις τελεσίδικες αυτές αποφάσεις, από διαφορετικούς, μάλιστα, Δικαστές, διαπιστώνοντας έτσι ότι υπάρχουν Δικαστές που «αντέχουν στις πιέσεις» και τολμούν να δημοσιεύουν αποφάσεις εναρμονισμένες με τη συνταγματική νομιμότητα και τη νομολογία του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκής Ένωσης», καταλήγει ο κ. Νικολουτσόπουλος.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΛΛΑΓΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]