Συμβασιούχοι: Τι λένε για συνάντηση με ΚΕΔΕ -Τι δεσμεύσεις έλαβαν

Σε κλίμα πάρα πολύ θετικό, έγινε η συνάντηση αντιπροσωπείας συμβασιούχων – παρατασιούχων με τον γενικό διευθυντή της ΚΕΔΕ, Ε. Πάνου, με αντικείμενο την Προκήρυξη 3Κ/2018, όπως σημειώνουν με ανακοίνωση τους, οι συμβασιούχοι.

Σύμφωνα με τους ίδιους στο πλαίσιο της συνάντησης: «Τους εξηγήσαμε τους λόγους για τους οποίους θεωρούμε πως εμείς οι συμβασιούχοι έχουμε εμπαιχτεί, τόσο από την κυβέρνηση, όσο από την ομοσπονδία. Τους δώσαμε να καταλάβουν πως η προκήρυξη 3Κ μόνο φωτογραφική δεν είναι για εμάς. Αντιθέτως, ένα μεγάλο ποσοστό από τους υπάρχοντες συμβασιούχους θα μείνει έξω».

Επίσης με έμφαση προσθέτουν: «Ζητήσαμε λοιπόν και πήραμε σαν δέσμευση τα εξής:

1. Οι υπό ομηρεία συμβασιούχοι – παρατασιούχοι να μην αποχωρήσουν από την εργασία τους, έως την ολοκλήρωση των οριστικών αποτελεσμάτων της 3/Κ, καθώς η αποχώρηση μας θα αποδυναμώσει τους δήμους κατά τη διάρκεια της κρίσιμης τουριστικής περιόδου.

2. Η ΚΕΔΕ δήλωσε τη συμπαράσταση της σε όλους τους αγώνες που δίνουμε και είναι στο πλευρό μας.

3. Θα μας δοθεί η νομική υποστήριξη τους στα αιτήματα μας.

4. Από κοινού πρωτοβουλία για εφαρμογή του νόμου Παυλόπουλου για μετατροπή των συμβάσεων μας σε αορίστου χρόνου.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΚΕΔΕ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!