Συμβασιούχοι: Νέες παρατάσεις με προσωρινή διαταγή -Ποιοι εργαζόμενοι έχουν κερδίσει (λίστα)

Και η δεύτερη ομάδα των συμβασιούχων του δήμου Αμαρουσίου πήρε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, προσωρινή διαταγή για την παραμονή στην εργασία τους.

Παράληλα, ευχάριστα νέα είχαν και οι 22 συμβασιούχοι του δημου Λαυρεωτικής οι οποίοι θα συνεχίσουν να εργάζονται τουλάχιστον μέχρι τις 22 Μαΐου, οπότε εκδικάζεται η κύρια αγωγή.

Προσωρινή διαταγή μέχρι 21/5 οπότε εκδικάζεται η κύρια αγωγή πήραν και οι συμβασιούχοι του δήμου Κρωπίας, ενώ έως την 5η Ιουνίου, οπότε εκδικάζεται η κύρια αγωγή θα παραμείνουν στις θέσεις τους οι 39 συμβασιούχοι που απασχολούνται στην καθαριότητα των Δήμων Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου και Σφακίων.

Εξάλλου χτες Δευτέρα μια πρώτη ομάδα συμβασιούχων του δήμου Αμαρουσίου κέρδισαν επίσης στο Πρωτοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα, για παραμονή στην εργασία τους.

Ήδη μια σειρά από συμβασιούχοι δήμων, όπως στη Μεσσηνία, στο δήμο Σητείας, στο δήμο Σπάρτης, στο δήμο Ηρακλείου Αττικής, στο δήμο Γαλατσίου, έχουν δικαιωθεί στις δικαστικές αίθουσες και επιστρέφουν στην εργασία τους.

Ωστόσο, από το Πρωτοδικείο Καβάλας απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής που ζήτησαν συμβασιούχοι των δήμων Καβάλας και Παγγαίου.

Επίσης αρνητική ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και η απόφαση για τους συμβασιούχους του δήμου Λευκάδας.

Διαβάστε εδώ τη λίστα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΕΚΔΙΚΑΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!