Συμβασιούχοι ΕΥΔΑΠ: Απαράδεκτη η εσπευσμένη δημοσιοποίηση διαγωνισμού για πρόσληψη 220 υπαλλήλων

Απαράδεκτη και υποχθόνια χαρακτηρίζει η Επιτροπή συμβασιούχων ΕΥΔΑΠ την κίνηση της εταιρείας να δημοσιοποιήσει εσπευσμένα το νέο διαγωνισμό για την πρόσληψη 220 υπαλλήλων με ΣΟΧ, που σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr αναμενόταν το Σεπτέμβριο,  ενώ παράλληλα ζητά να δοθεί παράταση 10 ημερών της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Απαράδεκτη και υποχθόνια στρατηγική κίνηση της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. να δημοσιοποιήσει εσπευσμένα το νέο διαγωνισμό για την πρόσληψη 220 υπαλλήλων με ΣΟΧ,με ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018,θέλοντας έτσι πονηρά και επικαλώντας «πιεστικές ανάγκες για προσωπικό» να αποκλείσει αυτόματα την συμμετοχή όλων των περσινών συμβασιούχων λόγω κωλήματος οκταμήνου και μηδενικής μοριοδότησης αφού οι συμβάσεις τους έληξαν από 1η έως 11η Μαιου 2018. Να δοθεί παράταση 10 ημερών της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως τις 11 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό όλοι ακόμα και με τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν λόγω της χαμηλής μοριοδότησης.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΥΔΑΠ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!