Συμβασιούχοι Δ.Αιγάλεω: Σήμερα η νέα εκδήλωση για την 3Κ/2018

Απαντήσεις στα ερωτήματα των υποψηφίων της προκήρυξης 3Κ/2018, που τέθηκαν στην εκδήλωση της 7ης Φεβρουαρίου, δίνει ο διευθυντής της aftodioikisi.gr Χρίστος Βούζας, σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω.

Την εκδήλωση διοργανώνουν και πάλι οι συμβασιούχοι του δήμου Αιγάλεω υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου, μετά την παραχώρηση εκ νέου της αίθουσας από το δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Μπίρμπα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, καθοδήγηση για την επιτυχή συμπλήρωση αιτήσεων για την 3Κ/2018 των «παρατασιούχων» των δήμων Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας και Χαϊδαρίου κατηγορίας ΔΕ, προσέφεραν το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ-ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΩΝ και η πενταμελής επιτροπή που ορίστηκε στην εκδήλωση της Τέταρτης 7-2-2018 στο Δημαρχείο Αιγάλεω.

Αναλυτικά:

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ-ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΩΝ και η πενταμελής επιτροπή που ορίστηκε στην εκδήλωση την Τέταρτη 7-2-2018 στο Δημαρχείο Αιγάλεω, αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και καλούν τους παρατασιούχους των δήμων Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας και Χαϊδαρίου κατηγορίας ΔΕ (ΟΔΗΓΟΙ,ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ κλπ.) την Τρίτη 20 Φεβρουάριου στο Δημαρχείο Αιγάλεω και ώρα 15.00, ημερομηνία έναρξης υποδοχής αιτήσεων για τη συγκεκριμένη κατηγορία στο ΑΣΕΠ, εφόσον το επιθυμούν, ώστε να καθοδηγηθούν για την επιτυχή υποβολή της αίτησης τους.

ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ)

2.ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ (ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)

3.ΣΙΜΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)

4.ΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ)

5.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΤΕΛΙΔΗΣ (ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΕΛΤΑ)

ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ, 3Κ/2018


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!