Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πρώην εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας

Την προσεχή Τρίτη 7 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, οι πρώην εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» θα συγκεντρωθούν στο πεζοδρόμιο έξω απο την Alpha Bank, Σταδίου 40.

Οι πρώην εργαζόμενοι διεκδικούν να κατευθυνθεί σε αυτούς το μεγαλύτερο ποσό από την πώληση της κτηρίου της εφημερίδας και να μην οδηγηθεί στα ταμεία της Τράπεζας.

Σημειώνεται ότι ο νόμος για τις επιχειρήσεις που εκποιούνται έχει αλλάξει επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και υπό την πίεση των δανειστών, και σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, τα περισσότερα χρήματα πηγαίνουν για την ικανοποίηση των δανειστών- κυρίως τα Ταμεία του Δημοσίου και οι Τράπεζες- και ότι απομείνει πηγαίνει στους πρώην εργαζομένους.

Οι πρώην εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας διεκδικούν στην περίπτωσή τους να ισχύσει ο παλαιός νόμος και τα χρήματα να πάνε κατά προτεραιότητα σε αυτούς και όχι στις Τράπεζες.

Το πρωτοσέλιδο που ετοίμασαν οι πρώην εργαζόμενοι:

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!