Στους δρόμους το απόγευμα τα Συνδικάτα κατά του Προϋπολογισμού, μνημονίου

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Προϋπολογισμού (συζητείται το απόγευμα και ψηφίζεται τα μεσάνυχτα από τη Βουλή) και κατά του «μνημονίου 3» διοργανώνουν στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος τα εργατικά συνδικάτα ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ. Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στην πλατεία Ομονοίας.

Στη μεγάλη συγκέντρωση, μετέχουν και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι μετά τη 48ωρη την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, απέχουν από τα καθήκοντά τους το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται ακόμα περισσότερα σκουπίδια στους δρόμους.

Πέραν αυτών, η ΑΔΕΔΥ κήρυξε πανελλαδική στάση εργασίας την ερχόμενη Τρίτη, αντιδρώντας στις μετατάξεις – απολύσεις, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας. Καλεί, δε, τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12.30, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15).

 

Διαβάστε επίσης:
ΔΗΜΟΣΙΟ: ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ & ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ
Μανιτάκης: Επιμένει σε κινητικότητα, διαθεσιμότητα, «που δεν είναι απολύσεις»
ΑΔΕΔΥ: Κινητικότητα σημαίνει μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!