Στο υπουργείο Εργασίας σήμερα οι εργαζόμενοι του «Athens Ledra»

Κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας διοργανώνουν σήμερα, Τετάρτη, στις 10 π.μ., οι εργαζόμενοι που δούλευαν στο ξενοδοχείο «Athens Ledra» και παραμένουν μέχρι σήμερα απλήρωτοι και χωρίς δουλειά.

Με τον τρόπο αυτό στέλνουν μήνυμα στην κυβέρνηση, στον παλιό εργοδότη που σταμάτησε τη λειτουργία της επιχείρησης, στο νέο ιδιοκτήτη που απέκτησε το ξενοδοχείο μέσα από τη διαδικασία του πλειστηριασμού ότι συνεχίζουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Καλούν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την επιστροφή των εργαζομένων στη δουλειά, με διασφάλιση όλων των μισθολογικών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.

Διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων, μισθών, δώρων και υπερημεριών. Παλεύουν για νέα έκτακτη επιδότηση 1.000 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους που είχαν σχέση εργασίας με το ξενοδοχείο μέχρι την αναστολή λειτουργίας του.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ATHENS LEDRA


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!