Στις 7/11 η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΥΠΑ

Την 3η κατά σειρά Τακτική – Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2018, στις 8.30 πμ, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα (βλέπε παρακάτω χάρτη).

«Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει:

  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
  • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
  • ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Θέλουμε η Συνέλευσή μας να αποτελέσει μια μαζική αγωνιστική διαδικασία, με συμμετοχή όλων των συναδέλφων, με ολοκληρωμένη συζήτηση τόσο του απολογισμού δράσης, όσο και του παραπέρα προγραμματισμού, με αποφάσεις που θα δώσουν ώθηση στα αιτήματά μας.

Θέλουμε από τη Συνέλευση αυτή να βγει ο Σύλλογός μας πιο συσπειρωμένος, πιο δυνατός, πιο μαζικός, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εργαζομένων και από τη μεριά του να συμβάλει στην παραπέρα ανάπτυξη του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος στην πατρίδα μας.

Όλοι οι συνάδελφοι, που θα μετέχουν στη Γενική Συνέλευση θα έχουν «συνδικαλιστική άδεια», σύμφωνα με τις ισχύουσες Συλλογικές Συμβάσεις, γεγονός που σημαίνει ότι για να συμμετέχουν απαιτείται απλή ενημέρωση της υπηρεσίας. Για το σκοπό αυτό θα χορηγηθούν στους συναδέλφους σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.

Υ.Γ. Κατά την έναρξη της Συνέλευσης θα γίνει επιβράβευση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση-παιδιών των συναδέλφων που δεν μετείχαν στην εκδήλωση που έγινε.»

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Royal Olympic.JPG

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!