Στην Αθήνα καθαρίστριες από την Κοζάνη για καταβολή δεδουλευμένων

Η αποπληρωμή των οφειλομένων τριών μηνών, η εξομοίωση των καθαριστριών αορίστου και ορισμένου χρόνου και η μονιμοποίηση τους καθώς εξυπηρετούν πάγιες και διαρκής ανάγκες είναι μεταξύ των αιτημάτων και των καθαριστριών της Δυτικής Μακεδονίας όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Τασούλα Λαναρά.

Τόνισε πως οι καθαρίστριες κατέρχονται στην Αθήνα για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους και την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, αναμένοντας την συγκρότηση διακομματικής επιτροπής που θα εξετάσει τα ζητήματα μονιμοποίησης τους, οι οποίες όμως δεν είναι στην ουσία νέες προσλήψεις.

Η κ. Λαναρά υπογράμμισε πως οι καθαρίστριες καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες χωρίς να έχουν καν τα στοιχειώδη επαγγελματικά δικαιώματα να κρατήσουν τα σχολεία πεντακάθαρα προλαμβάνοντας και την εκδήλωση ασθενειών. Από την πλευρά του ο Δήμος Κοζάνης σε ανακοίνωση του αναφέρει σε ότι αφορά τις καθαρίστριες με σύμβαση μίσθωσης έργου πως στον Δήμο Κοζάνης οι καθαρίστριες δεν είναι απλήρωτες και η μισθοδοσία τους γίνεται κανονικά.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΘΗΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!