Στάση εργασίας για τους εργαζόμενους του ΥΠΠΟ την Δευτέρα

Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως το τέλος της βάρδιας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κήρυξε για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του ΥΠΠΟ, με σημερινή της ανακοίνωση.

«Η κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζεται, με βάση τις επιταγές της τρόικας, και οδηγεί συναδέλφους στη διαθεσιμότητα-απόλυση, μπορεί να ανατραπεί μόνο εάν συναντήσει τη μαζική και αποφασιστική αντίδραση του κόσμου της εργασίας. Η ΠΟΕ-ΥΠΠΟ τάχθηκε αναφανδόν ενάντια σε κάθε ενέργεια που οδηγεί εργαζόμενους στην ανεργία. Η Ομοσπονδία, μαζί με τα πρωτοβάθμια Σωματεία, αγωνίστηκε και αγωνίζεται ενάντια στις αποφάσεις της κυβέρνησης για έξοδο από το Δημόσιο χιλιάδων συναδέλφων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΥΠΠΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!