Στάση εργασίας αύριο στους δήμους, συγκέντρωση στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με καταλήψεις των γραφείων προσωπικού τουλάχιστον μέχρι αύριο, όποτε και πραγματοποιεί 4ωρη στάση εργασίας (11-3 για πρωινή βάρδια, 3-7 για απογευματινή βάρδια) και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλης της χώρας.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 11 και μισή το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη, από όπου θα ακολουθήσει πορεία και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ομονοίας πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργαζομένων Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

«Είμαστε αποφασισμένοι και ενωμένοι να μην αφήσουμε καμία απόλυση να πραγματοποιηθεί. Κανένας εκβιασμός και κανένας μηχανισμός καταστολής, τώρα πλέον δεν μας φοβίζει… Τώρα αυτοί μας φοβούνται!!!», σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

 

Διαβάστε επίσης:
Κατάληψη στην Αποκεντρωμένη Αττικής
Δήμοι: Συνεχίζονται οι καταλήψεις τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη
Αθήνα: Καταλήψεις και σε κεντρικό δημαρχείο και Τεχνικές Υπηρεσίες

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!