Στάσεις εργασίας στα πρακτορεία διανομής Τύπου

Την κήρυξη προειδοποιητικών στάσεων εργασίας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, από τις από 00:00 έως τις 04:00.

Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία διανομής Τύπου διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, την άμεση ανάκληση των απολύσεων από το πρακτορείο «Ευρώπη» και την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με βάση την τελευταία.

Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις, την Παρασκευή στις 10:00 στο προαύλιο της «Ευρώπης» και το Σάββατο στις 13:00 στην «Ίριδα».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Τύπου, γενικότερα, οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία διανομής Τύπου σχεδιάζουν την κλιμάκωση του αγώνα τους.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΑΝΟΜΗ, ΤΥΠΟΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!