ΣΥΠΑ: Στάση εργασίας ενάντια στην τιμωρητική τροπολογία-Γεροβασίλη

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους συναδέλφους του να συμμετέχουν στην Παναττική Στάση Εργασίας, που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη, ενάντια στην τιμωρητική τροπολογία-Γεροβασίλη για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων (ανακοίνωση Συλλόγου αρ. 180/13-9-17).

Τι λέει ο ΣΥΠΑ:

Να κλείσουν όλες οι υπηρεσίες και τα γραφεία!

Η κυβέρνηση έφερε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή τροπολογία που αφορά την αξιολόγησή μας. Σύμφωνα με αυτήν τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης, προϊστάμενοι, διευθυντές, κλπ δεν θα έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης για την υπηρεσιακή τους εξέλιξη αν πρώτα δεν αξιολογήσουν τους δημόσιους υπαλλήλους με βάση τα αντιδραστικά κριτήρια του νόμου Βερναρδάκη (ν. 4364/2016).

Με την τροπολογία Γεροβασίλη η κυβέρνηση επιδιώκει να περάσει ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις:

  • πετάει το μπαλάκι της “αξιολόγησης” στους προϊσταμένους και διευθυντές, επιδιώκει να τους χρησιμοποιήσει με ωμό εκβιασμό ως πολιορκητικό κριό,
  • επιδιώκει να διαιρεθούν και να φαγωθούν μεταξύ τους οι δημόσιοι υπάλληλοι,
  • τιμωρεί όσους υλοποιούν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα να συμμετέχουν στην “αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης”, επιτίθεται στις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα.

Όλοι στον αγώνα ενάντια στην αντιδραστική αξιολόγηση

Αυτό που τώρα αποκτά προτεραιότητα, είναι ο αγώνας όλων των δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να μην περάσει η αντιδραστική αξιολόγηση. Να μην αποδεχτούν οι προϊστάμενοι και οι διευθυντές το ρόλο του “μαστιγίου” για λογαριασμό της κυβέρνησης.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ!

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΠΑ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!