Συνέχιση καταλήψεων αποφασίζει η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Τη συνέχιση των καταλήψεων τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη κυρίως σε γραφεία προσωπικού πρόκειται να αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Κι αυτό γιατί εκ του αποτελέσματος (ελάχιστοι δήμοι έχουν αποστείλει στοιχεία, όπως υποστηρίζουν οι συνδικαλιστές αλλά και όπως προκύπτει από το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση  από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενώ δόθηκε και σιωπηρή παράταση) η μέχρι τώρα κινητοποίηση κρίνεται ως επιτυχημένη.

Νέα συνεδρίαση την Πέμπτη

Η Ε.Ε. του ΠΟΕ -ΟΤΑ θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη μετά τη λήξη της κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ στην οποία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στους δήμους, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Πάντως οι συνδικαλιστές εκτός των άλλων είναι ενοχλημένοι από την άρνηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη να τους δεχθεί στο γραφείο του λόγω φόρτου εργασίας για το… Eurogroup

Σχετικά

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το μέλλον των κινητοποιήσεων

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!