Συνέντευξη Τύπου από την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στα γραφεία της (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2) τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου και ώρα 13:00.

Στη συνέντευξη αυτή θα γίνει πλήρης και ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αναδεικνύει και διεκδικεί η Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει τα συνδικάτα του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα για την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα:
Θα γίνει εκτενείς αναφορά στα κορυφαία θέματα που κυριαρχούν στην επικαιρότητα και είναι σε ραγδαία εξέλιξη και τα οποία δρομολογούν διαθεσιμότητες – απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, ανατροπές με δραματικές συνέπειες στα ασφαλιστικά δικαιώματα, νέες μειώσεις στα επικουρικά Ταμεία και στο εφάπαξ, λειτουργικά προβλήματα των Υπηρεσιών του Δημοσίου εξαιτίας της πρωτοφανούς μείωσης του ανθρώπινου δυναμικού και τις ελλείψεις βασικών και απαραίτητων μέσων στήριξης της λειτουργίας τους.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!