Συνδικάτο ΟΤΑ-Εργαζόμενοι Κοινωφελούς: Κινητοποίηση για να λάβουν επίδομα ανεργίας

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Ν. Αχαΐας, καλεί όλους τους εργαζομένους που δούλεψαν σε 8μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Πατρέων σε Παράσταση Διαμαρτυρίας στον «ΟΑΕΔ», με αίτημα να δοθεί επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους μετά το τέλος του προγράμματος.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί στην Κεντρική Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Ρίο Αθηνών 89.

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αχαϊας, στην ανακοίνωση του: «Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ σε προηγούμενη κινητοποίηση του Συνδικάτου και της Επιτροπής αγώνα συμβασιούχων, αρκέστηκε να μας ενημερώσει ότι οι «ωφελούμενοι» που δεν έχουν ξαναμπεί στο Ταμείο Ανεργίας δεν προβλέπεται από το νόμο να ενταχτούν ούτε τώρα… Ενώ οι «προϋποθέσεις» δεν πληρούνται ούτε από άνεργη μητέρα με 3 παιδιά.

Ζητάμε να γίνει δεκτό το αίτημα των ανέργων. Δεν αποδεχόμαστε τίποτα ως μοιραίο, σηκώνουμε το κεφάλι μόνιμοι και συμβασιούχοι. Απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΑΕΔ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!