Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: «Παλλαϊκός ξεσηκωμός! Όλοι σε δρόμους και απεργία»

Να συμμετέχουν μαζικά στη 48ωρη απεργία, στις 6 και 7 Νοεμβρίου, που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, καλεί τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, σημειώνοντας: «Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη! Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε! Να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό!».

Ωστόσο, για άλλη μια φορά, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ, πραγματοποιεί για μια ακόμη φορά ξεχωριστές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας: Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, στην Ομόνοια (προσυγκέντρωση στις 10 στην του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 10.00 πμ πλατεία Καραϊσκάκη) και την Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Ομονοίας (προσυγκέντρωση στις 4 και μισή το απόγευμα στην πλατεία Καραϊσκάκη).

«Χωρίς καμιά καθυστέρηση, με οργάνωση, αποφασιστικότητα, μέσα από συνελεύσεις και συλλογικές αποφάσεις, να πάρουμε όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε η 48ωρη απεργία να γνωρίσει πρωτόγνωρη επιτυχία. Σε όλους τους δήμους σε όλους τους χώρους δουλειάς, να γίνει συζήτηση, να παρθούν αποφάσεις καθολικής συμμετοχής όλων των εργαζομένων στην απεργία», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:
ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ: 48ωρη απεργία στις 6 και 7 Νοεμβρίου

 


ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!